Felix de Blije Breier

Banner Werelddag voor openbaar breien

Felix de Blije Breier

Werelddag voor openbaar breien 2017!

Ja, zelfs voor het openbaar breien is er een werelddag! Nooit geweten! En dit jaar is dat op 10 juni.
Vanuit Katia wordt hier een leuke wedstrijd aan gekoppeld, namelijk het haken (voor de dag van het openbaar breien!?) van Felix de blije breier. En dan het fotograferen van Felix op jouw favoriete plek in het openbaar. Als deze foto gedeeld wordt op de Facebook pagina van Katia of op jouw instagram met de hashtag #FelixKnitsKatia, dan maak je kans op een superpack van garens en tijdschriften van Katia. Je kunt je foto plaatsen tot 11 juni 23.59 uur, en op 12 juni zal de winnaar bekend gemaakt worden op de sociale netwerken van Katia.

Felix de blije breier wordt gehaakt met Katia Alabama en het patroon kan worden gedownload. (klik op de groene letters om Katia Alabama te bestellen en het patroon in je mailbox te krijgen). En natuurlijk mag je Felix in de kleuren maken welke jezelf het mooiste vindt. Het is natuurlijk wel belangrijk om Felix te maken met Katia garens.

Felix de blije breier, foto 3Ik ga vandaag nog kleuren uitzoeken en meteen aan de slag. Ik vind Felix een leuke amigurumi en ben natuurlijk erg voor het ‘openbaar’ breien. Alhoewel ik niet overal mijn haak- of breiwerk mee naartoe neem, ben ik wel vaak op de camping voor de caravan aan het haken. Of als we lange stukken moeten autorijden, neem ik ook mee waar ik op dat moment mee bezig ben. Ik hoor wel dat er mensen zijn die ook in bijvoorbeeld wachtkamers aan het handwerken zijn, dat doe ik dan toch nog niet. Jullie wel?

Als ik mijn Felix af heb, dan zal ik hem zeker posten! Ik hoop jullie ‘Felixen’ ook te zien.

Snel aan de slag en veel plezier met maken!!

 

 

Deel dit bericht