Mooi cadeau!

Mooi cadeau!

Nieuwe projecten en een wel heel mooi cadeau!

Afgelopen week kreeg ik van een collega een heel mooi cadeau. Een gebreide verpleegkundige. Zo knap.Gebreide verpleegkundige

 

Mijn collega breit alles wat los en vast zit. Ze maakt vaak knuffels en andere kleine dingen. Ik weet niet of dit amigurumi genoemd mag worden, dat zijn tenslotte ‘in het rond gehaakte beestjes’, maar ik vind dit er toch ook wel onder vallen.

Op de foto hieronder kun je het mooie cadeau zien.  En kijk toch naar de verschillende details. Het gebreide beertje en zelfs de handdoek aan het nachtkastje is niet vergeten.

Hier kan ik nou uren naar kijken en heel blij van worden. Mijn dag was goed.

 

Zelf ben ik natuurlijk ook nog steeds aan het haken. Mijn cal 2014 deken is bijna af. Nog een paar toeren, dan is hij eindelijk lang genoeg en kan ik aan de rand gaan beginnen.

Ik heb door het beginnen aan deze cal het haken weer helemaal te pakken gekregen. Maar… ik ben wel blij als hij weer klaar is. Ik ben niet van de ‘in het rond gehaakte beestjes’ haken, maar iets moet ook niet te lang duren. Ik kan helaas geen hele dagen alleen maar haken.

Cal 2014

 

Natuurlijk kan ik hetBabyvestje niet laten om ondertussen aan weer iets nieuws te beginnen. Een collega heeft een baby gekregen en niets is leuker dan om iets voor baby’s te maken. Niet te groot project en meestal is de ontvanger er blij mee. Mijn keus is gevallen op het breien van een babyvestje uit boek nr. 119 van Phildar. Ik brei deze met Aviso in plaats van de aangegeven wol. Hierdoor is het wel even puzzelen om op de juiste aantal cm’s uit te komen. Verder is het een babyvestje voor beginners en dus makkelijk te maken. Ik hoop dat de jonge moeder er blij mee is.

 

 

Deel dit bericht