Koningsdag 2015

Koningsdag 2015

Een vlaggenlijn voor Koningsdag

Koningsdag, daar hoort rood, wit, blauw en oranje bij, dus dat zijn de kleuren van mijn vlaggenlijn.

Alleen… zoals iedereen die haakt dat wel kent, er zijn een aantal onafgemaakte projecten. En er komt ook steeds meer bij wat ook nog gemaakt moet worden.

Heel vervelend allemaal. Ooit had ik het devies “pas aan iets nieuws beginnen als het andere af is!” Dat lukt me niet meer. Alle bolletjes in de voorraad schreeuwen gewoon om gebruikt te worden. Gelukkig kan ik me nog aardig inhouden.

Waar ben ik ondertussen aan bezig: De CAL 2014 van ‘a Granny a day’, zo leuk, hierdoor ben ik aan het haken geslagen. Ik ben bijna klaar. Ik moet van mezelf nog ongeveer 15 cm erbij haken, om de deken lang genoeg te vinden. En dan nog de rand om hem helemaal af te maken.

Ook ben ik gevangen door het Tapestry haken. Ik heb bijna mijn eerste tas klaar. Zodra deze klaar is, zal ik hem natuurlijk showen. Ik was begonnen met ook hiervan een CAL te volgen, maar vond het al snel niet variërend genoeg. Heb er dus mijn eigen patroon van gemaakt. Nog wel lastig om het goed uitgeteld te krijgen. (tellen, maar vooral rekenen is niet mijn sterkste kant, en heb er ook niet altijd zin in, ben veel liever gewoon aan het haken dan aan het tellen)

En ik heb ondertussen een vlaggenlijn voor Koningsdag afgehaakt. Een lekker projectje voor tussendoor. Kan namelijk zBlog Koningsdago lang of kort als je zelf wilt, gemaakt worden. Erg leuk om te doen. Op Pinterest zag ik zoveel leuke patroontjes voor Koningsdag voorbij komen. Veel te veel om allemaal te kunnen haken. Mijn vlaggenlijn heb ik gehaakt met Scheepjes Larra. 100% katoen voor haaknaald 2,5 mm. Het haakt heerlijk weg. En het is zo’n makkelijk patroon.

Morgen dan Koningsdag. Het wordt jammer genoeg niet al te mooi weer. Ik hoop dat het voor iedereen die op de vrijmarkt gaat zitten dat het droog is.

Iedereen een fijne Koningsdag!!

Deel dit bericht