Felix is op stap geweest!

Felix op pad

Felix is op stap geweest!

Werelddag van het openbaar breien

Felix op stap in rugzak

En… hebben jullie vandaag nog gebreid in het openbaar? Mijn Felix wel. Allereerst is hij achterin de rugzak mee geweest naar Almere Stad, het centrum in. Hij vond het leuk om in de plantenbakken die daar staan te breien, alsof hij in de vrije natuur aan zijn oneindige sjaal aan het breien was.
Bij de oude kassa van het circus, welke op de Esplanade bij de Kunstlinie staat, vond hij ook een erg leuk plekje en als laatste ook nog even snel tijdens het betalen!

 

Felix

Gisteren heb ik mijn Felix nog afgemaakt. Ik had alles wel gehaakt, moest hem alleen nog in elkaar zetten. Dat is niet mijn favoriete werkje. Ik vind het vaak zo’n gepriegel en meestal ben ik niet zo tevreden met hoe het dan uiteindelijk wordt. Voor mij een reden om niet zo vaak amigurumi te haken. Daarna moest ik natuurlijk ook zijn oneindige sjaal nog breien. Dat was natuurlijk zo gedaan en dus was Felix toch nog op tijd af en kon hij mee. Man- en dochterlief vonden het wel wat gênant dat ik Felix gewoon overal neerzette en een foto er van maakte. Wat ik dan wel weer bijzonder vond was dat verder niemand iets zei of vroeg. Wel jammer, dan had ik wat mensen over Wolby kunnen vertellen.

Felix de blije breier is een patroon van Katia, en gemaakt met Katia Alabama. Ik vond het prettig om mee te haken, alhoewel het garen soms wel wat splijt. Ik heb daar niet echt last van gehad. Katia Alabama heeft mooie warme kleuren om uit te kiezen. Alabama is een mix van Katoen en Acryl. Dit geeft het een mooie uitstraling en maakt het werk niet te zwaar.

 

 

Deel dit bericht

Reacties (2)

 • Corrie

  Hij is leuk geworden en leuk mee op stap geweest. Nu weer naar het volgende werkstuk!

  10 juni 2017 bij 18:41
  • Mariëlle Kramer

   Ja, ja, ik heb zoveel nieuwe dingen die ik wil maken in mijn hoofd! Komt dus wel goed met het volgende project.

   11 juni 2017 bij 20:25

Reacties zijn gesloten.