De start van onze online wolwinkel

De start van onze online wolwinkel

Afgelopen Februari (2015) ben ik een online wolwinkel begonnen.
Zo voeg ik een heel nieuwe dimensie toe aan mijn hobby, en ik vind het LEUK!

Mijn online wolwinkel heet Wolby. De naam is verzonnen door onze zoon en is een samenvoegsel van ‘wol’ en ‘hobby’. Geniaal toch?

Ik ben Mariëlle en ik ben een echte haak- en brei muts. Helemaal niet erg zeggen onze dochters, Muts staat voor Mooi Uiterlijk Toch Slim.

In november 2014 zijn we naar de Kamer van Koophandel gegaan en daarna is het allemaal begonnen.

Allereerst het maken en opzetten van de website. Zo moeilijk, wat is een goed format. Hoe hou je het overzichtelijk, maar laat je wel alles zien wat we op de site hebben.
Natuurlijk heel hard gewerkt aan het vullen van de site. En nog steeds ben ik bezig met het verbeteren van het gebruikersgemak (met een paar goede tips van klanten) en toevoegen van producten. Veel werk, maar wel heel leuk om de website te zien groeien.

Onze wolwinkel voorraad!
Onze wol voorraad!

Afspraken met de groothandel van Scheepjeswol en de vertegenwoordiger van Phildar volgden. Met de volgende vraag:
‘Wat ga ik verkopen in mijn webwinkel?’ Al het garen is namelijk even mooi, en aangezien ik garen spaar, is kiezen wel heel moeilijk.
Maar goed, alles kan niet, dus toch een keuze moeten maken.

Al snel kwamen de eerste dozen ons huis binnen. De volgende vraag kwam naar voren: ‘Waar laten we al dat wol?!’ Nou gewoon in de computerkamer. Nu is dat dus een wol voorraadkamer.
Zo leuk, ik kan er gewoon zitten en kijken naar de wol, en maar verzinnen wat ik er allemaal mee kan doen. Ik krijg het nog druk.

Sinds 1 februari is de webwinkel dus online, de eerste klanten hebben al wat gekocht en weten ons dus te vinden. Helaas moet ik dan wel mijn wol voorraad aanbreken ;). Ik hoop dat er klanten zijn die laten zien wat ze van ‘mijn’ wol gemaakt hebben.

Neem gerust ook een kijkje in onze wolwinkel!

Groetjes.

Deel dit bericht